Mtgchina
Image default
Business / Transportation and Logistics

Vespa S kopen

Als je wilt rijden op een sportieve scooter met een hoogwaardige bouwkwaliteit en een onovertroffen luxe design is de keuze voor een Vespa scooter snel gemaakt. De Vespa lijn staat bekend om de ronde vormen, de overkapping uit één stuk plaatstaal en veel details van chroom. Naast de robuuste Vespa scooters zijn er ook modellen die iets meer verfijnd en elegant zijn. Bijvoorbeeld de Vespa Sprint, een sportief model die momenteel te koop is. Voorheen kon je de Vespa S kopen, de voorganger van de Vespa Sprint met veel overeenkomsten en ook enkele belangrijke verschillen. Waarom zou je Vespa S kopen of kun je beter kiezen voor de nieuwe Vespa Sprint?

 

Waar kun je een Vespa S kopen?

De Vespa S is vervangen door de Vespa Sprint, dat betekent dat de Vespa S kopen niet meer mogelijk is, tenzij het een occasion betreft. Dat kan een manier zijn om geld te besparen, Vespa scooters zijn immers niet de goedkoopste scooters op de markt. Toch moet je bij een tweedehands Vespa S kopen opletten, zeker bij particuliere verkoop. Is de scooter goed onderhouden, heb je garantie, dat zijn allemaal factoren die meespelen. Een Vespa S kopen bij een dealer is veiliger, toch is de stap naar een Vespa Sprint wellicht een betere keuze.

 

Wat brengt de nieuwe Vespa Sprint?

Het design van de Vespa Sprint is weer een stukje strakker dan het vorige model. De vormen zijn wat ronder, en het karakteristieke Vespa design is duidelijk te herkennen. Er is naast de normale Vespa Sprint ook een Vespa Sprint Sport uitvoering te koop met een glas witte body, een rode streep achter en zwarte velgen. Toch zijn de meest opvallende verschillen tussen de Vespa S en de Vespa Sprint te vinden onder de kap en in de techniek van de scooter. Bijvoorbeeld de monoarm voorvork waarmee het veel eenvoudiger is om een wiel te verwisselen. De gevlochten remkabels bieden meer veiligheid bij een noodstop. De elektronische snelheidsmeter is een mooi detail en bewijs dat Vespa steeds wil blijven vernieuwen.

 

Een Vespa S kopen is wellicht niet de beste keuze nu de Vespa Sprint op de markt is. Als je naar de kosten kijkt kun je een lease contract overwegen, dan kun je direct op een nieuwe Vespa Sprint rijden, en je betaalt slechts enkele tientjes per maand.

https://www.fastfuriousscooters.nl/vespa/