Mtgchina
Image default
Business / Transportation and Logistics

Snel verpakkingsmateriaal nodig?

 

Heeft u snel verpakkingsmateriaal nodig om een product te verzenden? verpakkingvoordeel.nl heeft alles wat u nodig heeft om uw producten beschermt te versturen. Voor zowel verzenddozen als de bescherming die nodig is voor het beschermen van uw zending. Bij ons vindt u alles voor de kleine en grote verzendingen.

Verzenddozen

In ons verpakkingsmateriaal assortiment vindt u verzenddozen voor kleine en grote zendingen. Voor kleine zendingen hebben wij verschillende enveloppen en brievenbusdozen. Wanneer u op zoek bent naar iets groters bieden postdozen de oplossing. Postdozen worden veelvuldig gebruikt door webshops, omdat ze uw zending goede bescherming bieden en er zo voor zorgen dat uw zending veilig en onbeschadigd aan komt. Voor zendingen van grote goederen gebruikt u de Amerikaanse vouwdoos. Deze worden plat geleverd en zijn in elkaar te zetten door middel van onze tape in elkaar te zetten.

Bescherming

Wij bieden ter bescherming van uw goederen luchtkussenfolie en schuimkorrels aan. Luchtkussenfolie brengt u aan op uw goederen om zo schade te voorkomen en schuimkorrels zijn er om uw verzenddoos op te vullen en zo uw goederen bescherming te bieden.

Verzendzakken

Voor kleine goederen die niet goed beschermt hoeven worden (bijvoorbeeld kleren) of goederen die zelf al beschikken over een bescherming kunt u gebruik maken van onze verzendzakken. Verzendzakken zijn ideaal, omdat deze in – tegenstelling tot karton – vocht- en vuilafstotend zijn.

Geniet altijd van een snelle levering

Wanneer u iets bestelt op Verpakking Voordeel, bent u zeker van een snelle levering. Op het moment dat u iets bestelt op onze webshop voor 16:00 kunt u uw bestelling morgen al in huis of op het kantoor verwachten. Deze snelle levering kunnen wij waarborgen omdat al ons verpakkingsmateriaal altijd op voorraad is.

Bekijk op onze site welke verzenddozen wij aanbieden om uw goederen te versturen en vraag – wanneer u benieuwd bent naar de kwaliteit – een gratis proefverpakking aan!