Mtgchina
Image default
Business / Transportation and Logistics

Rijschool Gul voor rijlessen op maat

Rijlessen op maat volgen die u snel naar het examen leiden? Gul gaat u helpen! Met ervaren instructeurs in huis zijn wij de aangewezen persoon om dit voor u te regelen. Met een gemotiveerde kandidaat als u zien wij weinig problemen. Ongeacht uw niveau tijdens les 1 gaan u en de instructeur samen aan de bak. Uw rijbewijs halen is een prachtig moment wat u niet snel zal vergeten. De weg hiernaartoe loopt met Rijschool Gul zo soepel mogelijk, het tempo ligt uiteraard helemaal aan u. Daar zijn wij de flexibele motorrijschool voor Den Haag voor.

 

U kan bijvoorbeeld ervoor kiezen om een keer per week een uurtje te lessen, helemaal prima. Dan zullen de vorderingen echter iets langer op zich laten wachten. Lest u twee keer per week twee uur lang, zal u merken dat uw vaardigheden snel verbeteren. Uiteraard kunnen wij niet in uw portemonnee kijken, beslis vooral zelf wat het beste past bij uw situatie.

 

Snel slagen met Gul

Ons hoge slagingspercentage is vaak de reden dat kandidaten zich aanmelden. Een logische gedachte. Hoe mooi de praatjes ook zijn, als minder dan de helft van de kandidaten van een rijschool in een keer slaagt zouden wij ook wel twee keer nadenken. Gelukkig sturen wij onze kandidaten pas naar het CBR toe wanneer wij echt het gevoel hebben dat ze gaan slagen. Het is niet de bedoeling dat u weer terug moet komen en weer een herexamen moet komen doen. Daar schiet niemand wat mee op. Daarom overleggen we met u wat de vervolgstappen zijn en krijgt u na afloop van elke les feedback. Ten eerste wat er allemaal goed ging, en ook wat er tijdens de volgende les misschien nog beter kan. Ook vanuit uw kant is er ruimte om uw mening te delen. Zo houden we elkaar lekker scherp!

 

Rijbewijs halen bij Gul

Snel beginnen met een proefles bij onze rijschool in Den Haag? Meld u aan! Wij helpen u graag verder.

 

https://rijschoolgul.nl/