Mtgchina
Image default
Business / Transportation and Logistics

Kom naar HSV TMP voor kunststof spuitgieten

HSV TMP is de plek om te komen wanneer u hulp of advies wil bij spuitgieten. Wilt u bijvoorbeeld vormdelen laten ontwerpen en laten spuitgieten of grote kunststofdelen laten spuitgieten? Dan bent u sowieso bij HSV TMP op de juiste plek. Bovendien dienen wij ook als partner wanneer u kunststofproducten, vormdelen, behuizingen en andere kunststofdelen wil laten produceren. Wij helpen u ook bij het proces na de productie. Wilt u meer weten over de kosten van het spuitgieten, wat het precies inhoudt en wat onze expertise is? Lees dan snel verder!

Duurzaam kunststof spuitgieten

Wilt u meer weten over wat spuitgieten nou eigenlijk inhoudt en waar wij van HSV TMP precies in zijn gespecialiseerd? Spuitgieten is het proces waarbij vormdelen en kunststofproducten worden geproduceerd. De kunststofproducten worden gesmolten en hierna bij het spuitgieten ingespoten onder hoge druk. Dit noemen wij het ontwikkelingsproces en gebeurt in onze fabrieken in Leeuwarden of Ede. De kunststof is hiermee een vloeistof geworden en kan dus mooi vormen naar de matrijs en zelfs in erg kleine holtes vormen. Vervolgens wordt de kunststof gestold en verandert het in een hard kunststof. Tijdens dit proces kan de klant altijd contact opnemen met extra wensen. Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Wat wij ook erg belangrijk vinden is het milieu en hierom streven wij ernaar om zo duurzaam mogelijk te werken. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij zo min mogelijk uitstoten. Als u hier meer over wilt weten kunt u terecht op onze site.

De kosten van spuitgieten en onze passie

De kosten van het spuitgieten verschillen heel erg en het hangt daarom ook af van uw persoonlijke wensen. Zo hangt de prijs af van de grootte van uw product, de aantallen en de afmetingen van de matrijs. Wij kunnen hierdoor momenteel geen duidelijke prijs noemen, maar u kunt wel op onze website www.hsv-tmp.nl een kostenoverzicht bekijken waardoor u hopelijk wat meer duidelijkheid krijgt. Onze expertise in spuitgieten komt voort uit eerdere werkzaamheden in de logistiek en productiefaciliteiten. We proberen onze kennis, ervaring en passie voor spuitgieten te combineren om u zo tevreden mogelijk te maken. Uw tevredenheid is namelijk ons visitekaartje.