Mtgchina
Image default
Business / Transportation and Logistics

Houtboor kopen bij Technischeprodukten.nl

Wilt u graag een houtboor kopen? Ga dan snel naar technischeprodukten.nl. Wij begrijpen dat het vinden van de geschikte boor van hout nog best een klusje is. Het hangt namelijk nog wel eens af of de boor ook geschikt is voor het soort hout dat u wilt boren. Bij Technische Produkten geven wij u graag advies over welke houtboren wij in het assortiment hebben en welke u het beste kunt aanschaffen.

Welke houtboor heb ik nodig?

Onze standaard houtboor is helaas niet bruikbaar voor ieder type hout. Vaak gaat dan de werking van de boren achteruit en het gat dat u wilt boren wordt dan ook helaas minder netjes als u toch de standaard boor gebruikt voor alle soorten hout. Bij Technische Produkten hebben wij vier verschillende boren in ons assortiment. Eén van de boren zijn de speedboren. Deze zijn het meest geschikt voor de meeste houtsoorten en ook nog voor zachte materialen. Onze slangenboren zijn ook geschikt voor de meeste houtsoorten en gehard stijl. De azobeboren zijn vooral ideaal als u wilt boren in een harde houtsoort, bijvoorbeeld de azobe (wat u terug vindt in de naam van de boor). Tot slot hebben wij ook nog de Forstner bit DIN 7483g in ons assortiment. Deze is handig voor blinde gaten in diverse soorten hout.

Andere soorten boren

Naast houtboren kunt u ook nog vele andere soorten boren bij Technische Produkten vinden. Wij zijn namelijk ook leverancieren van houtboren. Zo heeft u bijvoorbeeld de cobalt boor die geschikt is om te boren in harde metaalsoorten zoals bijvoorbeeld aluminium. Ook leveren wij de HSS metaalboren die juist weer geschikt is voor zachte metaalsoorten en ook voor kunststof. Naast houtboren en metaalboren hebben wij ook nog een groot aanbod aan betonboren. De hamerboor SDS heeft 2 aansluitingen 4 snijders waardoor hij een zeer krachtige werken heeft. De steenboor is geschikt voor zware steensoorten en is daarom extra lang.

Wilt u graag een universele boor die geschikt is voor alle oppervlaktes? Neem dan onze universeelboor TCT die geschikt is voor hout, staal, steen, kunststof maar ook nog eens voor tegels.