Mtgchina
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een rondreis door Israël is een echte aanrader

Een rondreis door Israël zou bovenaan je lijstje van ‘nog-te-bezoeken-landen’ moeten staan wanneer je het belangrijk vindt dat je tijdens je vakanties zoveel mogelijk van het bewuste land ziet. En al helemaal wanneer je van kleurrijke steden houdt in combinatie met prachtige natuur. Dan raad ik je zeker aan een rondreis door Israël te maken. Een rondreis maak je immers om kennis te maken met veel verschillende gebieden van het land van je bestemming. Door het maken van een rondreis door Israël via Israël Idoed Reizen weet ik zeker dat je het Heilige Land zult ontdekken en verkennen op een manier die je nooit had kunnen bedenken. Breng zeker een bezoek aan de Nationale Parken, de vele Bijbelse plekken en ontdek de verscheidenheid aan culturen die het land rijk is. Ga naar de website www.israelidoedreizen.nl voor meer informatie over een rondreis in Israël.

Een rondreis door Israël is altijd te kort

Als je Israël bezoekt moet je echt een bezoek aan Jeruzalem brengen tijdens je rondreis door Israël. Want Jeruzalem is zonder twijfel een magische en sfeervolle stad. Misschien wel dé meest magische en sfeervolle stad van het hele land. Het is een prachtige stad vol cultuur en een eeuwenoude geschiedenis. Loop eens door de ‘shug’ met zijn vele nauwe straatjes. Wat ook zeker niet op je lijstje mag ontbreken is het bezoeken van de Klaagmuur, de Tempelberg en de Via Dolorosa.

Bezoek tijdens je rondreis door Israël vele bijzondere bezienswaardigheden

Naast Jeruzalem zijn er natuurlijk nog veel meer bezienswaardigheden die meer dan de moeite waard zijn tijdens je rondreis door Israël. Denk bijvoorbeeld eens aan Tel Aviv, hip, modern en met prachtige stranden en een bruisend uitgaansleven, Eilat, Haifa of Ashdod. Ook wanneer je van de natuur houdt, kun je je in Israël helemaal verliezen aan de ongerepte natuurgebieden. De vele indrukwekkende gebergtes en prachtige meren tijdens je rondreis door Israël zullen je de adem benemen. Door de uitgestrektheid wonen er vele diersoorten waardoor de kans groot is dat je zelfs wilde dieren zult spotten tijdens je rondreis door Israël.

Bespreek jouw wensen zeker met familie Le Poole. Ze zijn zo verknocht geraakt aan Israël dat ze besloten hebben de mooiste plekjes en meest bijzondere bezienswaardigheden van het land te verenigen in uiteenlopende rondreizen. Neem vooral contact met ze op als je nieuwsgierig bent naar het beloofde land.