Mtgchina
Image default
Business / Transportation and Logistics

De beste makelaar is te vinden in Veenendaal

Mijn man en ik hebben willen ons huis verkopen en gingen daarom op zoek naar een makelaar in de omgeving van Veenendaal. Zelf wonen we ook in Veenendaal en we blijven hier wonen, maar alleen in een ander huis. Ons huidige huis is voor ons te klein, dus gaan we naar een grotere. Voordat we ons huis kunnen verkopen, moeten we natuurlijk een gesprek aangaan met een makelaar.

Het kiezen van een makelaar in de omgeving van Veenendaal

De keuze die we hadden voor een makelaardij in Veenendaal was niet normaal veel. Er was zoveel dat we door de bomen het bos niet meer zagen. Van gloednieuwe makelaars waar we goede verhalen over horen, tot de oude vertrouwde bedrijven die jaren ervaring hebben in de omgeving van Veenendaal. Om ons een handje te helpen, hadden we verschillende mensen om advies gevraagd om hun ervaring te delen over hun makelaar. De ene had een vreselijke ervaring en de ander een goede. Op de basis van deze informatie hebben we een kleine selectie gemaakt. Hier kwamen er drie uit die het beste waren. We hadden afspraken gemaakt met deze makelaars en snel bleek dat er twee afvielen. De eerste was een jong bedrijf en die hadden nog niet alles goed op een rijtje in het bedrijf. De tweede was alleen maar met andere dingen bezig en niet met ons, dus daar zijn we meteen weggegaan. Bij het laatste bedrijf werden we beter ontvangen, dit bedrijf was Zonnenberg Makelaardij.

Een goed besluit genomen

Nadat we het gesprek hadden gehad bij Zonnenberg Makelaardij wisten we het meteen, dat wordt onze makelaar. We planden een vervolggesprek in en daar zouden we meer details bespreken over het huis en hoe hun werkwijze zal zijn. Daarna gingen we akkoord en zouden we alles aan deze makelaar over laten. Gelukkig hadden we binnen twee maanden meteen bezoekers voor ons huis. We hebben een goed besluit genomen!

Contact

Wilt u ook een goede makelaar die naar u wensen en behoeften luistert? Bekijk dan de website van Zonnenberg Makelaardij voor meer informatie over alle diensten die zij voor u kunnen betekenen.